“I never had much interest in the piano until I realized that every time I played, a girl would appear on the piano bench to my left and another to my right.”

— Duke Ellington – American composer/pianist

LEF Studios

LEF Studios is een professionele geluidsopname studio gelegen in Uden. Het is een veelzijdige studio met unieke akoestische eigenschappen. De omvang van de studio en de aparte cabines bieden veel flexibiliteit.

Door bewegende akoestische delen kan de klank van de grote opnameruimte (circa 200 m2 ) aangepast worden. Wij kunnen alles realiseren of het nu om popmuziek, heavy metal, klassiek of jazz gaat. De akoestische eigenschappen en de grootte van de ruimtes maken alles mogelijk. Door deze flexibiliteit kunnen wij altijd wel een passend plan aanbieden voor muzikanten met verschillende wensen.

De afwerking (mixen, mastering e.d.) vindt plaats in onze ruim bemeten controlekamer van 60 m2 . Uiteraard voorzien van de nieuwste apparatuur, waaronder een ProTools HDX2 systeem. Het goede van oude tijden is echter ook bewaard gebleven en er is dus een grote collectie aan vintage apparatuur beschikbaar.

Dit is een demo-winkel voor testdoeleinden — bestellingen zullen niet worden uitgeleverd. Sluiten