“Everything is some mixture of awesome and suck. We simply want the awesome to be highlighted sufficiently that it distracts listeners from the suck.”

— Bob Ohlsson – Mastering Engineer

LEF Studios

Ter ere van het 50 jarig bestaan van gitaarclub Leyenda uit Zeeland, kwamen zij een album opnemen bij LEF studios. Dat betekende dus dat er 150 gitaristen over de vloer kwamen in een week tijd, waarvan de grootste groep bestond uit 25 gitaristen. Met classics als Hotel California van The Eagles, de hit Castle on the hill van Ed Sheeran en het Nederlandstalige Sexy als ik dans van Nielsson was het repertoire erg divers.

Omdat Lars 20 jaar geleden ook al een album voor gitaarclub Leyenda op heeft genomen, destijds nog in zijn studio aan huis in Zeeland, was Lars ook voor deze opname de eerste keuze voor Leyenda. Ook deze keer zat de stemming er weer net zo goed in als 20 jaar geleden. Het waren erg gezellige en drukke opnamedagen en we hebben van ieder moment genoten! Natuurlijk zien we Leyenda graag weer terug over 25 jaar voor het 75 jarig jubileum!